Umění jógy


Šárka Vojáčková

i Připravujeme

Nádherná meditativní kniha o józe od zakladatelky studia Jógovna

Nikdy mě nepřestane fascinovat jógová praxe a její síla transformace. Nikdy mě nepřestane fascinovat její hmatatelný účinek nejen na těle, nejen na duši, nejen na mysli, ale i v našich životech. To, jak dokáže celý život, a hlavně náš pohled na něj, změnit. Pohled na běžné denní situace. Ty obyčejné, i ty náročné. To, jak dokáže poodkrýt to, co bolí, ale také to hned opečovat a zahojit. To, jak dokáže uklidnit víření všech možných myšlenek, kterých jsme se stali otroci, a ukázat nám, co je pod nimi. To, jak nás dokáže přivést nazpět k sobě samým. K základu své podstaty. K bytí. K prostému Já.

A ne, nejde o rychlý návod, jak zhubnout, jak posílit, jak být ohebný či ohebná. Jde o návrh, jak skrze praxi jógy můžete lépe poznat sami sebe. Jde o návrh, který buď přijmete, anebo nikoliv. Rozhodnutí, zda žít šťastný a spokojený život je jen a jen na vás. A tato kniha? Ta vám může takový život pomoci vybudovat a takový život každý den pomoci prožívat.

Rozhodla jsem se, že si nechci tuto dechberoucí sílu jógové praxe nechat jen pro sebe. Chtěla bych ji s vámi sdílet. Chtěla bych ji sdílet přímo s tebou. To proto jsem napsala tuto knihu. Napsala jsem ji pro každého, kdo chce s jógou začít, praktikuje ji, nebo ji dokonce učí. Napsala jsem ji pro každého, kdo hledá radostné bytí, horoucí lásku k sobě i všem ostatním. Napsala jsem ji pro každého, kdo se konečně rozhodl najít štěstí uvnitř a přestat jej hledat vně. Napsala jsem ji, protože vidím kolem sebe i na sobě, jak síla jógové praxe mění životy.

Pojďme konečně společně skrze naše dokonalá těla, taková, jaká jsou, dosáhnout poznání, po kterém všichni prahneme.

Jak? Skrze umění jógy.

Číst více
990 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 328
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.10.2024
Formát 210x275 mm
Jazyk čeština
EAN 9788074482007
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

O autorovi

Šárka Vojáčková Šárka Vojáčková

Šárka Vojáčková


Je první Advanced certifikovanou učitelkou Jivamukti jógy v České Republice a její popularizátorkou. Je zakladatelkou a tvůrčí duší pražského jógového studia Jógovna, manželkou funkčního lékaře Jana Vojáčka a mámou. Téma jógy, její filozofii a umění klidného bytí zpracovala ve svých beletristických knihách Deník moderní jogíny (2018), kde popisuje její první zkušenosti s jógou a cestu od večírků k nirváně a Deník jóga matky (2021), kde se zaobírá otázkou, zda je rodinný život dostatečně duchovní. Šárka se snaží vidět moudrost jógy hlavně v běžných, každodenních situacích a svá zamyšlení pak také sdílí na instagramovém profilu @joga_matka.

Zobrazit profil autora