Millie Bobby Brown


Pavel Bušta

Vše, co potřebuješ vědět o hvězdě seriálového hitu Stranger Things

Znají ji stamiliony lidí po celém světě, získala nespočet hereckých ocenění, založila vlastní kosmetickou značku, stala se historicky nejmladší vyslankyní dobré vůle společnosti UNICEF, napsala román, produkovala několik filmů… a tím výčet zdaleka nekončí. Všechno, čím si podmanila svět, najdete v této knize.

Nečekejte ale jenom seznam jejích úspěchů. Dozvíte se i o lekcích a překážkách, které jí osud přichystal. Přestože se Millie odmala potýkala s problémy, jako je částečná hluchota, nikdy se nenechala ničím zastavit. Díky svému odhodlání neustále všem ukazuje, jak s odvahou přijímat vlastní odlišnost. Otevřeně mluví o temných stránkách sociálních sítí a jejich dopadu na lidskou psychiku – sama totiž zažila drsnou šikanu. A svůj vliv a slávu neustále využívá ve prospěch slabších.

Číst více
249 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr osobnosti
Počet stran 120
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.05.2024
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,204 kg
Jazyk čeština
EAN 9788074481048
Věk od 10
Edice Idoly
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

O autorovi

Pavel Bušta Pavel Bušta

Pavel Bušta


Otec, spisovatel, copywriter, příležitostný recenzent. Narodil se v roce 1991 v Praze. Je autorem dvou povídkových knih, dvou sbírek poezie a fantaskní novely Lobotomík. Za knihu Sigmundovy můry získal nominaci na ocenění Magnesia Litera 2016 v kategorii Próza. Když zrovna nepíše, vyráží na dlouhé pochody, běhá, plave, zajímá se o různé bizarnosti a čte si.

Zobrazit profil autora