Ženy zločinu


Lucie Bechynková

Smrtelně nebezpečné ženy a jejich krvavé stopy v historii

V téhle knize jsem se snažila najít rovnováhu.

Rovnováhu mezi temnou a světlou stranou zločinu.

I my ženy jsme občas schopné tak děsivých činů, až mě to samotnou při pátrání po příbězích pro Ženy zločinu překvapovalo.

Naštěstí ale existuje spousta žen, které se rozhodly vidět na světě i dobro a bojovat za ně na straně zákona. Mají za sebou mnoho zajímavých zkušeností a situací. Nejen o nich mi policistka Helena Kahnová, policejní psycholožka Ludmila Čírtková, Markéta Sailer z Odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra, vězeňská dozorkyně Jana a bývalá ředitelka věznice Gabriela Slováková vyprávěly… A já jsem jim za to velmi vděčná.

I když na stránkách knihy najdete zločin v nejsyrovější podobě, neztrácejte víru, dobro v nás pořád ještě je! Alespoň podle těch, kdo se ho snaží hájit každý den v rámci své profese.

Užijte si setkání se Ženami zločinu…

Lucie Bechynková

Číst více
449 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr non-fiction
Počet stran 200
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.08.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,397 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026448563
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

kultura21.cz - Kdo jsou ženy zločinu?


„Lucie Bechynková v úvodu vysvětluje, že se v knize snažila najít rovnováhu mezi temnou a světlou stránkou zločinu. Ukazuje tak jak příběhy žen, které spáchaly zločiny, tak ženy „bojující“ na druhé straně, tedy například dozorkyně, soudní znalkyně nebo kriminalistky. S nimi vede rozhovor a představuje tak čtenářům nejen zákoutí jejich práce. Líbilo se mi, jak se Lucie Bechynková ptala, a hlavně js... Více

knihcentrum.cz - Recenze: Ženy zločinu


"Některé z nich byly skoupé na slovo a celkem mě mrzelo, že je Bechynková neuměla rozpovídat a na její otázky zůstaly jen minimální odpovědi, někdy jen jednoslovné. Časem mi to ale přišlo i vtipné. Svérázné ženy pracující s tomhle drsném odvětví si přece nenechají diktovat, jak dlouhé mají být jejich reakce. ??"

O autorovi

Lucie Bechynková Lucie Bechynková

Lucie Bechynková


Lucie Bechynková je nejen moderátorka, ale také velká milovnice zločinu. V jeho pasivní podobě, samozřejmě. Aby mohla využít svoji vášeň, rozhodla se příběhy šířit dál a s kamarádkou Bárou založila podcast Opravdové zločiny. Její další cesta tak logicky vedla k napsání stejnojmenné knihy o zločinu. Sama s oblibou říká: „Zůstaňte na svobodě a naživu!“

Zobrazit profil autora